Skip Ribbon Commands
Skip to main content
SharePoint
Team Site > Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto
Kerava_kuvituskuvat_1100x300-suun_terveydenhoito.png

AJANVARAUSPALVELUT

Suun terveydenhuollossa työskentelee 14 hammaslääkäriä, 19 hammashoitajaa ja 7 suuhygienistiä. Suurin osa toiminnasta on Sampolan palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7). Muutamia työntekijöitä on lisäksi terveyskeskuksessa (Metsolantie 2).

Hoidon järjestäminen määräytyy hoidon tarpeen perusteella. Jos tulet uutena asiakkaana tai edellisestä käynnistäsi on yli vuosi, ole hyvä ja tulosta esitietokaavake ja tuo se täytettynä vastaanotolle.


Miten aika varataan?

Varataksesi ajan voit jättää takaisinsoittopyynnön numeroon 09 2949 3242 ma–pe klo 8–15. Soitamme sinulle saman arkipäivän aikana takaisin. Kiireellisissä asioissa voit jättää soittopyynnön jo klo 7.30.

Suun terveydenhuollon puhelinpalveluun tulevat yhteydenotot tallentuvat automaattisesti takaisinsoittojärjestelmään, mikäli asiakas kuuntelee tiedotteen loppuun asti. Asiakkaalle soitetaan aina takaisin.

Suun terveydenhuoltoon on myös mahdollista olla yhteydessä tekstiviestillä lähettämällä nimi, henkilötunnus sekä kuvaus selvitettävästä asiasta numeroon 040 151 3015

Soittopyynnön suun terveydenhuollon ajanvaraukseen voit myös jättää Sampolan palvelukeskuksen asiointipisteessä

Kiireellistä hoitoa tarvitsevia henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä puhelinpalveluun ma–pe klo 7.30–9.00.


Sähköisessä palvelussamme on mahdollista

  • tarkistaa hoitoaika
  • perua hoitoaika (viimeistään vrk ennen)
  • siirtää hoitoaika (ei koske oikomishoitoa)
  • varata aika suun terveystarkastukseen 3- ja 5 -vuotiaalle lapselle, kun olet saanut tästä kirjeen kotiisi (varaus tehtävä 1 kk kuluessa).
  • oikomishoidon ja hammaslääkäri-suuhygienisti tiimikäynnin (ns. comboaika) hoitoaikoja ei voi perua eikä siirtää sähköisissä palveluissa

Kiireettömissä asioissa voit olla meihin yhteydessä myös tekstiviestillä. Kirjoita nimesi, henkilötunnuksesi sekä asiasi ja lähetä viesti numeroon  040 151 3015.


VIRKA-AJAN ULKOPUOLINEN PÄIVYSTYS

HUOM! suun terveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys toimii lauantaista 7.12.2019 alkaen Haartmanin sairaalassa (Haartmaninkatu 4, Helsinki, rakennus 12, Meilahden sairaala-alue). Päivystystoiminta käynnistyy vuodenvaihteessa myös Hyvinkäällä. Potilaat ohjataan hoidontarpeenarvioinnin mukaisesti 1.1.2020 alkaen joko Haartmanin tai Hyvinkään sairaalaan.


Suun terveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys on tarkoitettu kiireellistä hoitoa tarvitseville potilaille. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa.

Päivystykseen hakeudutaan soittamalla ajanvarauksen puhelinnumeroon
09 471 71110
. Soitathan aina ennen kuin hakeudut päivystykseen.

Ajanvaraus on auki arkisin klo 14–21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä
klo 8–21
.

Yöpäivystys

Suusairauksien yöpäivystys on Töölön sairaalassa (Töölönkatu 40, Helsinki) klo 21–8.00. Voit soittaa hoidon tarpeen arviointia varten numeroon 040 621 5699Yöpäivystyksessä hoidetaan vain välitöntä hoitoa tarvitsevia potilaita ja se toimii kiireellisyysperiaatteen mukaisesti.

 

 

PALVELUSETELI

 
 

Keravan kaupungin suun terveydenhuollolla on mahdollista myöntää yli 18-vuotiaille palveluseteleitä päivystyskäynnin jatkohoitoon liittyviin palveluihin, kuten juuri- ja paikkaushoitoihin yksittäisiin hampaisiin, Keravan kaupungin hammaslääkärin tekemän hoitosuunnitelman mukaisesti.

Jos olet saanut palvelusetelin Keravan kaupungin suun terveydenhuollosta, niin alla löytyy ohjeet palvelusetelin käyttöön, palvelusetelihammaslääkärien yhteystiedot sekä hinnasto. Palvelusetelissä asiakas maksaa palvelusetelihammaslääkärille hoidosta hänen veloittamansa hinnan ja palvelusetelin välisen erotuksen.

 

Mikäli sinulla tulee kysyttävää palvelusetelistä tai miten sen kanssa tulee toimia, ota yhteys suun terveydenhuollon ajanvaraukseen.