Skip Ribbon Commands
Skip to main content
SharePoint
Team Site > Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto
Kerava_kuvituskuvat_1100x300-suun_terveydenhoito.png

AJANVARAUSPALVELUT

 

Suun terveydenhuollossa työskentelee 14 hammaslääkäriä, 19 hammashoitajaa ja 7 suuhygienistiä. Suurin osa toiminnasta on Sampolan palvelukeskuksessa (Kultasepänkatu 7). Muutamia työntekijöitä on lisäksi terveyskeskuksessa (Metsolantie 2).

Hoidon järjestäminen määräytyy hoidon tarpeen perusteella. Jos tulet uutena asiakkaana tai edellisestä käynnistäsi on yli vuosi, ole hyvä ja tulosta esitietokaavake ja tuo se täytettynä vastaanotolle.

Miten aika varataan?

Kiireettömiä suun terveydenhuollon aikoja ei ole saatavana ajalle 27.6.–31.7.2022.

Varataksesi ajan voit jättää takaisinsoittopyynnön numeroon 09 2949 3242 ma–pe klo 8–15. Soitamme sinulle saman arkipäivän aikana takaisin. Kiireellisissä asioissa voit jättää soittopyynnön jo klo 7.30.

Suun terveydenhuollon puhelinpalveluun tulevat yhteydenotot tallentuvat automaattisesti takaisinsoittojärjestelmään, mikäli asiakas kuuntelee tiedotteen loppuun asti. Asiakkaalle soitetaan aina takaisin.

Hammashoitoajan voi peruuttaa 24 h/vrk jättämällä viestin vastaajapalveluun, numero 09 2949 3242.

Soittopyynnön suun terveydenhuollon ajanvaraukseen voit myös jättää Sampolan palvelukeskuksen asiointipisteessä

Kiireellistä hoitoa tarvitsevia henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä puhelinpalveluun ma–pe klo 7.30–9.00.

Apotti-järjestelmän käyttöönoton myötä keravalaiset saavat käyttöönsä Maisa-asiakasportaalin, jossa voi hoitaa suun terveydenhuollon sähköistä asiointia 24.4.2021 alkaen.

Maisa-asiakasportaali - www.maisa.fi

 

VIRKA-AJAN ULKOPUOLINEN PÄIVYSTYS

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys palvelee Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella (Stenbäckinkatu 11, 1. kerros, sisäänkäynti C-ovesta Paciuksenkadun puolelta) Soitathan aina ennen kuin hakeudut päivystykseen. Potilaat ohjataan hoidontarpeen arvioinnin mukaisesti Puistosairaalaan.

Suun terveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys on tarkoitettu kiireellistä hoitoa tarvitseville potilaille. Hoidon tarpeen kiireellisyys arvioidaan puhelimessa.

Päivystykseen hakeudutaan soittamalla ajanvarauksen puhelinnumeroon
09 471 71110
. Soitathan aina ennen kuin hakeudut päivystykseen.

Ajanvaraus on auki arkisin klo 14–21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä
klo 8–21
.

Yöpäivystys

Suusairauksien yöpäivystys on Töölön sairaalassa (Töölönkatu 40, Helsinki) klo 21–8.00. Voit soittaa hoidon tarpeen arviointia varten numeroon 040 621 5699Yöpäivystyksessä hoidetaan vain välitöntä hoitoa tarvitsevia potilaita ja se toimii kiireellisyysperiaatteen mukaisesti.