Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint
Työryhmäsivusto > Nuorten hyvinvointitalo

 Nuorten hyvinvointitalo

Kerava_kuvituskuvat_1100x300_NUORTEN HYVINVOINTITALO.png

NUORTEN HYVINVOINTITALO

Nuorten hyvinvointitalo sijaitsee aivan Keravan ytimessä osoitteessa Kauppakaari 4. 

Nuorten hyvinvointitaloon kuuluu Nuorten kulma, Ohjaamo sekä Asema.

NUORTEN KULMA

Nuorten hyvinvointitalon alakerrassa toimii matalan kynnyksen toimipiste Nuorten Kulma, jonne ovat tervetulleita kaikki 13-29 –vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat tukea, neuvoa ja ohjeistusta eri elämäntilanteisiin sekä päihteetöntä vertaistukea. Nuorten kulmassa nuoren tukena on lähihoitajia, etsiviä- ja erityisnuorisotyöntekijöitä, aikuissosiaalityöntekijöitä sekä muita yhteistyökumppaneita. 

Nuorten Kulmassa jokainen nuori kohdataan yksilönä, yhdessä nuoren kanssa ratkotaan niin pieniä kuin suurempiakin asioita ja tarvittaessa ohjataan nuori oikean avun piiriin. Nuorten kulmaan voi tulla vapaasti, ilman ajanvarausta.

Neuvontaa ja ohjausta puhelimitse:  040 533 4393 tai 040 318 2874.

Aukioloajat:
ma-to klo 14-20
pe klo 14-21
la klo 16-21

Osoite: Kauppakaari 4(entinen Seppälän liiketila)

TUKEA NETISTÄ 

SEKAISIN -chat tarjoaa keskusteluapua nuorille. Sekasin-chat on valtakunnallinen, lähes vuorokauden ympäri avoinna oleva keskustelupalvelu, joka tukee mielen hyvinvointia ja mielenterveyden ongelmista selviämistä. 

NUORTEN MIELENTERVEYSTALO tarjoaa luotettavaa tietoa omahoito-ohjelmia sekä palveluohjausta nuorten mielenterveys- ja päihdeasioihin liittyen.


ASEMA

Nuorten hyvinvointitalon toisessa kerroksessa toimii Aseman vastaanottopalvelut, jossa 13-17 -vuotiaat nuoret ja heidän perheensä voivat saada apua eri ammattilaisilta itsenäistymiseen, mielenterveyteen tai päihteiden käyttöön liittyvissä haasteissa.

Aseman
 palvelut toimivat Nuorten kulman kanssa samassa rakennuksessa, 2 kerroksessa (Kauppakaari 4). 
Käynti Asemalle talon takapihan puolelta. 

Ajanvaraus ja neuvonta:
ma-pe klo 12-13 
p. 040 530 9295

Varatun ajan peruutus ja muut yleiset asiat:
ma-pe klo 8-16
p. 040 318 2516 (toimistosihteeri)

OHJAAMO

Ohjaamo toimii samassa tilassa, kuin Nuorten kulma. Ohjaamosta saa apua ja neuvoa monenlaisissa elämäntilanteissa ja asioissa: autamme esimerkiksi opiskelu-, työ-, raha- ja asunto-asioissa tai hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä: tule rohkeasti käymään ja juttelemaan, etsitään yhdessä ratkaisuja ja mahdollisuuksia omaan elämäntilanteeseesi.

Ohjaamon aukioloajat löydät täältä