Skip Ribbon Commands
Skip to main content
SharePoint
Team Site > Hoitotarvikejakelu

MIKÄ ON HOITOTARVIKEJAKELU?

Hoitotarvikejakelusta jaetaan maksuttomia hoitotarvikkeita ja -välineitä yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti. Tällaisia hoitotarvikkeita ovat esimerkiksi diabeteksen hoitoon ja seurantaan liittyvät välineet, inkontinenssisuojat ja CPAP-tarvikkeet. 

Lisätietoa pitkäaikaissairaille jaettavista maksuttomista hoitotarvikkeista ja -välineistä

AUKIOLOAJAT JA NOUTOMAATTI

Hoitotarvikkeita voi hakea aukioloaikana ilman ajanvarausta, mutta niiden saaminen edellyttää voimassa olevaa lähetettä tai hoitosuunnitelmaa. Saat lähetteen joko omahoitajalta, lääkäriltä tai erikoissairaanhoidosta.

Voit hakeutua hoitotarvikejakeluun ilman ajanvarausta keskiviikkoisin klo 9.30-11. Hoitotarvikejakelu sijaitsee terveyskeskuksen kellarikerroksessa (B-ovi, opasteita seuraten, alas hissillä tai portaita pitkin). 

Suosittelemme soittamaan hoitotarvikejakelun puhepostiin ja tilaamaan tuotteet noutoautomaattiin puh. 040 318 3432. Puhepostiin voi soittaa vuorokauden ympäri. Puhepostiin sanellaan nimi, syntymäaika ja mitä asiasi koskee. Myös ohjaus- ja neuvonta-asioissa voit jättää viestin puhepostiin. Jos tarvitsemme lisätietoa tilaukseesi liittyen, soitamme sinulle takaisin kolmen arkipäivän aikana.

Hoitotarvikejakelulla on käytössä kaksi noutoautomaattia, jotka sijaitsevat terveyskeskuksen B-aulassa. Kun tilaamasi tuotteet ovat tulleet ja laitettu noudettaviksi automaattiin, saat tekstiviestillä vahvistusviestin. Tuotteet on noudettava 7 päivän kuluessa. Lokero tyhjennetään määräajan jälkeen. B-aulan ovi on avoinna-ovi ma-pe 7-18.30 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä klo 13-18.30.


Hoitotarvikejakelun FAX 09 2949 3010

Hoitotarvikejakelu on kiinni heinäkuun ajan, puheposti on auki aina.


CPAP-TARVIKKEET

CPAP-tarvikkeet tilataan edeltävästi puhelimitse jokaiselle erikseen.

INKONTINENSSISUOJAT

Inkontinenssisuojien saamiseksi tarvitset erillisen päätöksen, ota ensin yhteys omahoitajaan joka arvioi kokonaistilanteen. 

DIABETESTARVIKKEET

Diabetestarvikkeista saat neuvoa ja ohjausta 
ma-pe klo 12-13 numerosta 040 318 3622.